Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Dyrlaege Nerry Kamstrup

Nerry blev færdiguddannet fra Landbohøjskolen i 1990 og har lige siden praktiseret på smådyrsklinikkene i Vordingborg og Faxe og nu hos os.

Hun har været på flere udlandsophold blandt andet til Maryland i USA, hvor hun arbejdede i et helt år på en øjenklinik hos en specialist i ophthalmologi (øjensygdomme).

Nerry har været dyrlæge i Det Danske Øjenpanel siden 2006, og har stor passion for øjensygdom og øjenkirugi. Hun er desuden certificeret til at udstede øjenlysningsattester fra ECVO. Dette har krævet at hun har deltaget i en lang række kurser og kongresser om øjensygdomme. Det kræver også at hun fortsat uddanner sig på området.

Alle dyrs øjne er interessante for Nerry, og hun har også en del erfaring med blandt andet heste. På klinikken kan vi derfor også tilbyde konsultation for øjenproblemer hos heste. Ring til klinikken for at høre nærmere.

Nerry bor i Lyngby med hendes mand Søren og hunden Valde. Nerry har en søn og to døtre der er fløjet fra reden. Kollektiv øjenlysning på Husum Dyreklinik, Sjælland