Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

MarianneplakatMarianne har været dyrlæge siden 1983 og etablerede Dyreklinikken i Husum nogle år efter hun blev færdiguddannet. Hun er stadig indehaver af klinikken, der i dag er noget større end dengang.

Hun varetager desuden arbejdet som chefdyrlæge ved Inges Kattehjem i Glostrup.

Marianne har mange års erfaring med sygdomme hos kæledyr. Hun har en bred viden indenfor området og har specielt interesse for led- og knoglesygdomme, medicinske- og kirurgiske behandlinger. 

Marianne er ligeledes interesseret i behandling af alle mindre gnavere: Marsvin, kaniner, hamster, rotter og mange flere af de små venner. Krybdyr, slanger og fugle er også meget velkomne med deres problemer.

Marianne har også god erfaring med adfærdsbehandlinger hos hunde og katte.

Marianne er master i kirurgi på mindre husdyr. Det er et længere videreuddannelsesforløb hun har taget der bygger oven på hendes fagdyrlæge-godkendelse.

Marianne bor i Brønshøj med hendes mand Peter. Hun har 3 døtre som er fløjet fra reden. Marianne har 2 voksne skovkatte og får en sjælden gang killinger på den ene kat Snøvsen. I familien er der også hunden Dolly, som er adopteret da den var 6 år gammel.

Fagdyrlæge Marianne Rasmussen ejer Husum Dyreklinik ved Husum Torv