Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Personalet på Husum Dyreklinik

MarianneplakatMarianne har været dyrlæge siden 1983 og etablerede Dyreklinikken i Husum nogle år efter hun blev færdiguddannet. Hun er stadig indehaver af klinikken, der i dag er noget større end dengang.

Hun varetager desuden arbejdet som chefdyrlæge ved Inges Kattehjem i Glostrup.

Rikkeplakat

Rikke blev uddannet dyrlæge i januar 2012 og blev kort tid efter ansat hos os. Under studiet har Rikke arbejdet for Claus Sloth på Skovshoved Dyreklinik som hjælper i ferier, ved sygdom og i travle perioder.

Hun har gennemført et 3-årigt internationalt anderkendt videreuddannelses forløb indenfor hud- og øre-sygdomme hos hunde, katte og smådyr. Det foregik i Wien hvor hun var afsted 2 uger hver sommer. Det er Rikke der ser størstedelen af patienter med hud- og øre-sygdomme på klinikken. 

Rikke blev medejer af klinikken i januar 2016.

Tineplakat

Tine blev uddannet dyrlæge i januar 2008 og startede umiddelbart efter på Alsia Dyrehospital i Sønderjylland. Her arbejdede hun, indtil hun begyndte hos os i februar 2009.

Tines hovedinteresse ligger indenfor de medicinske sygdomme og bløddelskirurgi.

Tine blev medejer af klinikken i januar 2016.

Dyrlaege Nerry Kamstrup

Nerry blev færdiguddannet fra Landbohøjskolen i 1990 og har lige siden praktiseret på smådyrsklinikkene i Vordingborg og Faxe og nu hos os.

Hun har været på flere udlandsophold blandt andet til Maryland i USA, hvor hun arbejdede i et helt år på en øjenklinik hos en specialist i ophthalmologi (øjensygdomme).

Maleneplakat

Malene blev uddannet dyrlæge i 2012. Før hun kom til Husum Dyreklinik, arbejdede hun på Faxe og Vordingborg Dyrehospital samt på Helsinge Dyreklinik. På begge klinikker beskæftigede hun sig med medicinske udredninger samt akutopgaver som vagtdyrlæge.

 

 

KirstenplakatKirsten blev uddannet i juni 2015. Hun startede som barselsvikar for Malene, men vi blev så glade for hende at vi valgte at fastansætte hende og hun er nu en del af vores dyrlægeteam.
 
Kirsten har en særlig interesse for katte, men også medicinske sygdomme generelt og basal kirurgi. 

Camillaplakat

Camilla har et stort ansvar i det daglige arbejde på klinikken, hvor hun blandt andet assisterer dyrlægerne, foretager mange af vores laboratorieundersøgelser og desuden rådgiver klienter.

Hun blev i 2012 færdig med sin uddalssen som Fagveterinærsygeplejerske i Smådyrsanæstesi , så hun hjælper de patienter, der skal i narkose.

Camilla blev medejer af klinikken i januar 2016.

Heidiplakat

Heidi er uddannet som veterinærsygeplejerske på Dyreklinikken ved Enghave Plads i 2001 og hun sluttede sig til Husum Dyreklinik i 2009.

Heidi er i 2011 desuden uddannet fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling. Også kaldet "tand-dyresygeplejerske".

Heidi udfører dagligt vores gratis tandeftersyn samt slankekonsultationer på katte og hunde.

Mariaplakat

MARIA ER PT PÅ BARSEL!

Maria startede hos som veterinærsygeplejerskeelev i august 2010 og blev færdig i 2015.

Vi blev så glade for Maria at vi fastansatte hende og hun er derfor en del af vores faste team.

Maria har altid haft stor interesse for pleje og omsorg af dyr og fik chancen for at opfylde drømmen.

Theresia1Theresia blev i november 2014 uddannet Veterinærsygeplejerske på Humlebæk Dyreklinik, og var derefter barselsvikar samme sted indtil september 2015.

Efter barselsvikariatet begyndte Theresia her, på Husum Dyreklinik i en deltidsstilling.

I 2017 blev Theresia færdig med sin uddannelse som Fagveterinæsygeplejerske i Smådyrsanæstesi.

BoletteTBolette blev uddannet dyrepasser med zoo-speciale i 2011 på Roskilde Tekniske skole Vilvorde. Herefter startede hun som elev hos Falke Dyreklinik og i 2015 blev hun færdig som Veterinærsygehjælper. 

Bolette arbejdede på Rødovre Dyreklinik som veterinærsygeplejer før hun startede hos os i juli som barselsvikar for Maria.