Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Personalet på Husum Dyreklinik

Fagdyrlæge Marianne RasmussenMarianne har været dyrlæge siden 1983 og etablerede Dyreklinikken i Husum nogle år efter hun blev færdiguddannet. Hun er stadig indehaver af klinikken, der i dag er noget større end dengang.

Hun varetager desuden arbejdet som chefdyrlæge ved Inges Kattehjem i Glostrup.

Dyrlaege Nerry Kamstrup

Nerry blev færdiguddannet fra Landbohøjskolen i 1990 og har lige siden praktiseret på smådyrsklinikkene i Vordingborg og Faxe og nu hos os.

Hun har været på flere udlandsophold blandt andet til Maryland i USA, hvor hun arbejdede i et helt år på en øjenklinik hos en specialist i ophthalmologi (øjensygdomme).

Billede af dyrlæge Rikke Nyeman

Rikke blev uddannet dyrlæge i januar 2012 og blev kort tid efter ansat hos os. Under studiet har Rikke arbejdet for Claus Sloth på Skovshoved Dyreklinik som hjælper i ferier, ved sygdom og i travle perioder.

Under studiet var Rikke på et ophold på en henvisningshudklinik i USA, og det var her hendes store interesse for hudsygdomme hos hunde og katte startede.

 

Dyrlæge Tine Bondo

Tine blev uddannet dyrlæge i januar 2008 og startede umiddelbart efter på Alsia Dyrehospital i Sønderjylland. Her arbejdede hun, indtil hun begyndte hos os i februar 2009.

Tines hovedinteresse ligger indenfor de medicinske sygdomme og bløddelskirurgi.

Dyrlæge Malene HarritzMalene blev uddannet dyrlæge i juni 2012. Hun har arbejdet på Helsinge Dyreklinik, Faxe og Vordingborg Dyrehospital. På begge klinikker beskæftigede hun sig både med medicinske udredninger i dagstimerne og akutopgaver som vagtdyrlæge.

kirsten dyrlæge Husum DyreklinikKirsten blev uddannet i juni 2015. Hun startede som barselsvikar for Malene, men vi blev så glade for hende at vi valgte at fastansætte hende og hun er nu en del af vores dyrlægeteam.
 
Kirsten har en særlig interesse for katte, men også medicinske sygdomme generelt og basal kirurgi. 

Veterinærsygeplejerske Camilla Chemnitz

Camilla har et stort ansvar i det daglige arbejde på klinikken, hvor hun blandt andet assisterer dyrlægerne, foretager mange af vores laboratorieundersøgelser og desuden rådgiver klienter omkring bl.a. foder.

Hun tog desuden efteruddanelsen til Fagveterinærsygeplejerske i Smådyrsanæstesi i maj 2012, så hun hjælper de patienter, der skal i narkose.

Veterinærsygeplejerske Heidi Nielsen

Heidi er uddannet som veterinærsygeplejerske på Dyreklinikken ved Enghave Plads i 2001 og hun sluttede sig til Husum Dyreklinik i 2009.

Heidi er i 2011 desuden uddannet fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling. Også kaldet "tand-dyresygeplejerske".

Heidi udfører dagligt vores gratis tandeftersyn samt slankekonsultationer på katte og hunde.

Veterinærsygeplejerske Maria Szymanski

Maria startede hos som veterinærsygeplejerskeelev i august 2010, efter at have afsluttet HF på Falkonergårdens Gymnasium og HF.

Vi har været så glade for Maria, at vi har valgt at fastansætte hende og er nu veterinærsygeplejerske på fuld tid hos os.

Maria har altid haft stor interesse for pleje og omsorg af dyr og fik chancen for at opfylde drømmen.

Theresia1Theresia blev i november 2014 uddannet Veterinærsygeplejerske på Humlebæk Dyreklinik, og var derefter barselsvikar samme sted indtil september 2015.

Efter barselsvikariatet begyndte Theresia her, på Husum Dyreklinik i en deltidsstilling.