Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Ørerensning i narkose
I kampen imod resistente bakterier bruger vi bla. ørerensning under narkose
Fagdyrlæge Marianne Rasmussen
Marianne har mange års erfaring og tager sig af en lang række patienter. Læs mere her.
Laser-terapi er en medicinfri behandlingsform
Laserterapi-behandling vinder mere og mere frem. Og med grund. Klik her læs hvorfor.
En reklameavis låste tænderne sammen på hunden Jokke
Se billederne og læs historien om en usædvanlig patient

husum dyreklinik

pinFrederikssundsvej 326, 2700

phone-icon  Tlf: 3828 7712

mail 1@husumdyreklinik.dk

 

facebook-icon-small facebook.com / husumdyreklinik

 

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Vi har mange års erfaring med håndtering af katte og deres medicinske sygdomme og kender til de små forskelle, der gør katte helt specielle

Vi har mange års erfaring med håndtering af katte og deres medicinske sygdomme og kender til de små forskelle, der gør katte helt specielle.

Sygdomme hos katte

Vi har fokus på kirurgi på husum dyreklinik

Vi har fokus på hele tiden at gøre os bedre til kirurgiske indgreb. Sterilisation af hunhunde er et af vores specialer.

Kirurgi

Vi laver alt fra mindre hud og øre-undersøgelser til større allergiudredninger på hunde, katte og mindre dyr med alle former for hudproblemer. Vi bruger videootoskopi til øreundersøgelse samt øreskyl i narkose.

Vi laver alt fra mindre hud- og øreundersøgelser til større allergiudredninger på hunde, katte og mindre dyr. Vi bruger videootoskopi til øreundersøgelse samt øreskyl i narkose.

Hud- og øresygdomme

Dyrlæge Nerry Kamstrup er godkendt Øjenpaneldyrlæge. Hun tager sig af alle vores øjenpatienter og er uddannet i diagnosticering og behandling af besværlige og kroniske øjenproblemer. Herudover laver hun øjenlysninger med ECVO-attester.

Dyrlæge Nerry Kamstrup er godkendt Øjenpaneldyrlæge. Hun tager sig af alle vores øjenpatienter og er uddannet i diagnosticering og behandling af besværlige og kroniske øjenproblemer.

Øjenundersøgelser

Tag hånd om din kat

I forbindelse med kattens uge, kørte vi et kampagnetilbud på neutralisering, mærkning og vaccination af kat. Vi synes det var en succes og mange valgte at benytte sig af tilbuddet. Da vi synes det er vigtigt at så mange som muligt vælger at neutralisere og mærke deres kat har vi valgt at fortsætte med denne sænkede pris lidt endnu. Priserne findes herunder:

tag hånd om din kat farve 2016

Dyrlæge Rikke Nyeman er med "Dyrlæger Uden Grænser" i Portugal og har valgt at bruge sin ferie på at hjælpe de de herreløse dyr.

Hun har sendt postkort hjem og du kan se billederne her på Facebook

 

Kære Alle

 

Dyrlæger Uden Grænser sender hvert år dyrlæger af sted til udlandet for at neutralisere herreløse hunde og katte og tilse de syge dyr. Hovedopgave er at hjælpe de herreløse dyr i de lande, hvor de befinder sig.

De dyrlæger og assistenter, der deltager i projekterne, arbejder gratis og frivilligt. Dyrlæger Uden Grænser betaler for rejsen, alt udstyr og den medicin, der bliver brugt på operationer og behandlinger af hundene og kattene.

Jeg er ankommet til klinikken her i Sesimbra i Portugal og jeg har allerede haft min første patient. Det blev Fanny som du kan se på billederne.

Portugiserne er ikke så høje som os, så vi har været nødt til at lægge fliser under borderne, så de passer i højden.

Forholdende er ikke helt så fine som jeg er vandt til fra Danmark, men det er godt at vi trods alt kan hjælpe en del hunde.

Jeg glæder mig meget til at få endnu flere patienter de næste par dage

Håber alt er vel hjemme. Hilsen Rikke

 Se flere billeder fra Rikke Nyemans tur til Sesimbra i Portugal på Facebook: Facebook.com/HusumDyreklinik.

Her er en af Dyrlæge Rikke Nyemans patienter Her er en af patienter på turen med Dyrlæger Uden Grænser Træt Hund efter operation

 


 

1Vi kan også komme hjem til dig
Vi tilbyder også konsultationer ved hjemmebesøg. I nogle tilfælde er det bedst at se dyrerne i deres vante omgivelser. Det kan være rarest for både dig og dit kæledyr. Ring til os og hør mere om vores hjemmebesøg.

2Vores wellness-afdeling tilbyder nu 2 typer gratis konsultationer
Overvægt og tandproblemer er nogle af de hyppigste problemer vi ser hos vores kæledyr. Det er samtidig et område, hvor vi kan gøre meget for at løfte dyrernes livskvalitet. Vores sygeplejerske Heidi tilbyder derfor nu både gratis slanke- og tand-konsultationer.
Få 3 gode råd til vægttab her...

3Vi tilbyder øjenlysning med ECVO-attester
Øjenlysning en udførlig undersøgelse for arvelige øjensygdomme og kan kun fortages af et godkendt medlem af Det Danske Dyrlæge-øjenpanel. Formålet er at finde alle potentielle problemer ved øjnene – alvorlige som milde.
Læs mere om undersøgelsen og attesten her...