Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Pasning og eftersyn af hunde og katte efter operation

Der findes mange forskellige slags bedøvelsesmidler. Nogle har kortere opvågningstid end andre. Desuden vil dyrets helbredstilstand, samt operationens længde og omfang også have indflydelse på, hvor længe opvågningen varer.

Resten af opvågningen hjemme bør foregå i rolige og varme omgivelser. Dyret skal altså helst skal holdes fra andre dyr og børn. Katte skal normalt holdes inde i mindst en dag efter bedøvelsen.

 

 

> Download som PDF

 

Motion efter bedøvelse

Det er bedst at holde dyret i ro i minimum 24 timer. Det vil sige at katte ikke må komme ud og at hunde skal luftes på korte ture og i kort snor. Det gælder også selvom dyret selv mener noget andet.

Motionen afhænger af hvilket indgreb, der er foretaget. Spørg dyrlægen eller veterinærsygeplejersken om, hvor meget motion dit dyr må få.

 

Klorhexidin til sårrens

Klorhexidin er effektivt til sårrens. Det dræber bakterier uden at skade huden og det svier ikke i selv større sår. Det binder til det yderste hudlag, så der er en bakteriedræbende effekt i timerne efter, du har brugt det.

Hæld lidt på vat eller køkkenrulle og dub såret forsigtigt – især rundt langs kanten. Hvis der har samlet sig snavs i såret, skal det også forsigtigt renses af.