Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

ISO-segl

Husum Dyreklinik har den den eftertragtede ISO-certificering og vi kan stolt kalde os "ISO-dyrlæge". Dette betyder øget tryghed for dyr og ejere. Vi kan nu bevise (og det er ikke kun vores egne ord), at vi lever op til strenge, internationalt anerkendte standarder for korrekt behandling af hunde, katte og andre kæledyr.

ISO-dyrlægen er en certificeringsordning som sætter dig – vores kunde – i centrum. Der er særlig fokus på kvalitet og tryghed.
Medlemskab af ISO-dyrlægen indebærer først og fremmest at vi lytter til dig og din mening, men det indebærer også at vi foretager løbende kontrol, og dokumenterer og kvalitetssikrer alt hvad vi foretager os.

Husum Dyreklinik foretager al konsultation, diagnosticering og behandling efter fastlagte og anerkendte dokumenterede rutiner i en åben og konstruktiv kommunikation med kunderne. Der lægges vægt på patienternes velfærd og forebyggelse af sygdom og fejlbehandling.

Certificeringsordningen er udbudt under Den Danske Dyrlægeforening og det er et uafhængigt eksternt certificeringsbureau som løbende skal kontrollere at vi, som medlem af ISO-dyrlægen, giver dig den største sikkerhed for den bedst mulige behandling af dine dyr. Det er et “kvalitets-blåstempel” og vi er meget stolte af denne anerkendelse af vores faglighed og ledelsesorganisation.

Kvalitet og tryghed hos din dyrlæge

Læs mere om ISO-dyrlægen og se en video omkring det her:

wwww.iso-dyrlaegen.dk

Omtale om ISO-dyrlægen:

http://politiken.dk/forbrugogliv/ECE1600424/dyrlaeger-vil-bevise-at-de-er-fagligt-kompetente/

http://www.hundenyheder.dk/isocertificering-af-danske-dyrlaeger/

http://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE4675168/dyrlaeger-far-bla-smiley/