Husum Dyreklinik er ISO-certificeret

Husum Dyreklinik

Frederikssundsvej 326
2700 Brønshøj

Tlf: 3828 7712

Mail: 1@husumdyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag: 8 - 17
Tirsdag: 8 - 17
Onsdag: 8 - 17
Torsdag: 8 - 19
Fredag: 8 - 16
Lørdag: 10 - 14 (kun fodersalg)

En dyrlæge kan træffes alle hverdage imellem kl. 8 - 9, men der er telefontid hele dagen i vores åbningstider.

Her er dyrlæge Søren D Pejstrup og veterinærsygeplejerske Maria Szymanski ved at lave røntgenundersøgelse for hoftedysplasi

Vi tager røntgenbilleder for hoftedysplasi og albueledsdysplasi til avlsgodkendelse i Dansk Kennelklub. Vi er flere dyrlæger på klinikken, der er uddannet og godkendt til at tage disse specielle billeder.

Vi har et moderne digitalt røntgenanlæg. Det tager billeder af høj kvalitet og er meget hurtigt til at fremkalde og vise resultat.

Du kan desuden få tilsendt digitale kopier på mail helt gratis.

 

Røntgenbilleder på mail

Hvis du ønsker det, kan vi sende røntgenbillederne af din hund til dig på e-mail. Du skal blot bede om det, når du afleverer hunden på klinikken.

 

Hoftedysplasi skyldes både avl og miljø

Hofteledsdysplasi er en lidelse, hvor lårbenshovedet og hofteskålen ikke passer optimalt til hinanden og hvor der er en unormal løshed i ledet. Sygdommen er til dels arvelig og flere forskellige gener afgør, hvorvidt en hund er disponeret for at udvikle lidelsen eller ej.

Er hunden disponeret vil den være mere modtagelig hvis den udsættes for negative miljøpåvirkninger som f.eks. forkert fodring, overdreven motion eller for hurtig vækst.

 

Blodprøve før narkose

Dansk Kennelklub kræver at hunden er bedøvet når vi tager røntgenbillederne af hofte og/eller albuen. Er du bekymret for at din hund skal i narkose, kan vi tilbyde en reduceret blodprøve. Prøven tager vi samme dag, så vi har resultatet inden hunden får medicin af nogen slags.